Privatlivspolitik

1. Introduktion
Velkommen til Nemborydning. Vi er forpligtede til at beskytte dine personlige oplysninger og din ret til privatliv. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores politik eller vores praksis med hensyn til dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på hej@nemborydning.dk


2. Formål med indsamling af data
De personlige oplysninger, du afgiver på vores leadformular, bruges til at kontakte dig vedrørende vores tjenester. Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at kunne levere vores service til dig.

3. Type af data, der indsamles
Vi indsamler personlige oplysninger, som du frivilligt giver os, når du udfylder leadformularen. Den indsamlede information kan inkludere, men er ikke begrænset til: dit navn, telefonnummer og e-mailadresse.

4. Deling af dine oplysninger
Dine oplysninger deles ikke med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at levere vores tjenester, eller hvis loven kræver det.


5. Sikkerhed af dine oplysninger
Vi værner om sikkerheden af dine oplysninger og bruger kommercielt acceptable midler for at beskytte dine personlige oplysninger. Vær dog opmærksom på, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker.


6. Dine rettigheder
Du har ret til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, vi har om dig, at anmode om at få dem rettet eller slettet, og at anmode om begrænsning af behandlingen af dine oplysninger.


7. Ændringer i denne privatlivspolitik
Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at opdatere den nye politik på vores hjemmeside.


8. Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer om denne politik, er du velkommen til at kontakte os på hej@nemborydning.dk